Bel mij
Bel mij
Voornaam + naam *
Telefoonnummer *
Toelichting 
Heb je nood aan een momentje voor jezelf?

Laat je stress achter bij schoonheidsinstituut Amara! En geniet van een heerlijke gelaatsverzorging of een deugddoende massage. Kortom: droom even weg in een rustgevende atmosfeer, zonder zorgen!
Mooi ouder worden is mogelijk voor iedereen!

Bel naar schoonheidsinstituut Amara in Beerse voor meer informatie over de verschillende behandelingen. Of maak meteen een afspraak voor een heerlijke lichaamsbehandeling op jouw maat.
Een stralende huid. Een vederlicht gevoel.

Bij Amara kunt u terecht voor make-up met huidverzorgende eigenschappen van Jane Iredale.
De foundations van Jane Iredal is door The Scin Cancer Foundation erkend dat deze op voldoende en veilige manier zonneschade aan de huid helpen voorkomen.

Huidverzorging

Zaakvoerster Tinne werkt enkel met schoonheidsproducten van topkwaliteit. Zo kunnen we al op korte termijn een zichtbare huidverbetering realiseren!

Make-up

Alleen de beste make-up is goed genoeg . Daarom zweert Amara bij minerale make-up van Jane Iredale. Deze producten zijn van superieure kwaliteit én onschadelijk voor de huid.

Gelish nails

Als gecertificeerd Gelish instituut ben je bij Amara elke keer opnieuw verzekerd van een prachtig spiegelend resultaat en heb je 21 dagen absoluut probleemloze nagels.
Specialiteiten

Schoonheidbehandelingen in Beerse, van gelaatsverzorging tot massages

Mooi ouder worden is geen onbereikbare droom! Met de juiste verzorgingsproducten ligt dit voor elke vrouw binnen handbereik. Met die filosofie opende Tinne Soffers haar eigen schoonheidsinstituut in Beerse.

Je kan er vlot terecht voor een ontspannende schoonheidsbehandeling op jouw maat. Mét duidelijk zichtbare resultaten. Schoonheidssalon Amara gaat voor een warme en persoonlijke aanpak: daarom werk ik enkel op afspraak. Zo kan ik voor iedereen voldoende tijd vrijmaken.

Kies jij ook voor een gelaatsverzorging, of make-up-behandeling van Amara? Dan beleef je een onvergetelijk moment, ver weg van alle drukte, stress en negatieve prikkels.

Je voelt je meteen welkom in m’n gezellige en vernieuwde praktijkruimte.

Wil je graag meer informatie over de verschillende schoonheidsbehandelingen? Of meteen een afspraak maken? Neem dan contact op met het gezelligste schoonheidsinstituut in Beerse! En geniet van een uniek en rustgevend moment, helemaal voor jezelf.

Uw schoonheidsinstituut in Beerse met een garantie op kwaliteitsproducten

Een bezoekje aan schoonheidsinstituut Amara is een altijd heerlijke belevenis. Je kan er wegdromen in een oase van ontspanning en rust. Jij hebt toch ook recht op een zalig momentje voor jou alleen?

De schoonheidsbehandelingen en –producten worden helemaal aangepast aan jouw wensen, lichaam en huidtype. Samen bekijken we wat voor jou de meest optimale behandeling is!


Welke behandelingen?

• Huidverbeterende gelaatsverzorgingen
• Professionele make-up
• Gelish nagellak
• Epilaties
• Kleuring van wimpers en wenkbrauwen
• Pedicure en manicure

Voor de gelaatsbehandelingen werk ik enkel met producten van KLAPP  Cosmetics, pionier in de wereld van de innovatieve schoonheidsbehandelingen. Voor make-upbehandelingen gebruik ik minerale kwaliteitsproducten van Jane Iredale.
Voor mooie verzorgde nagels werk ik met Gelish soak-off Gel Polish. Gelish is een vernieuwend en innovatief product dat gemakkelijk en relatief snel aan te brengen is. Het heeft de houdbaarheid heeft van gel, maar zo dun oogt als nagellak.
Het grootste voordeel van gelish is dat het resultaat tot 21 dagen (en langer) behouden blijft. Het biedt de hardheid en de bescherming van gel, verbergt onvolmaaktheden in de natuurlijke nagel en verstevigt de natuurlijke nagel, zo kunt u uw nagels gemakkelijker laten groeien.

Door de professionele behandeling en doeltreffende producten, merk je op korte termijn al een zichtbare huidverbetering. En je keert altijd heerlijk relaxed naar huis, klaar voor een nieuwe dag vol energie en levenslust.

Mooi ouder worden is mogelijk voor iedereen! Bel naar schoonheidsinstituut Amara in Beerse voor meer informatie over de verschillende behandelingen. Of maak meteen een afspraak voor een heerlijke lichaamsbehandeling op jouw maat.
© 2013-2016 Schoonheidsinstituut Amara
Produced by RegioLeads.be
  • Facebook
Onze regio's
Contacteer ons
Schoonheidsinstituut Amara
Zomerstraat 11
2340 Beerse
GSM: +32 479402158
Contacteer ons